Hjem

slider.png
pressebilde-900x284-signert-2.jpg

Referanser

Det er svært viktig for oss at våre kunder er fornøyde, under kan du lese noen av våre referanser.

 


Jorunn Bøe og Designerpikene


Jeg, Jorunn Bøe, har jobbet med å skape klær siden barndommen.

I to tiår har jeg levd av å være designer. Jeg er selvlært, har vært heldig å blitt født med mine evner til å skape. Jeg er lager klær i rene materialer, helst silker ull ,blonder,etc.

Mye av mine materialer finner jeg fra internasjonale kvalitetslevrandører. Men alle materialer jeg kjøper i norge kjøper jeg hos SAAB Tekstil siden de er den eneste levrandører av kvalitetstektiler i Norge.

Det er et rikholdig utvalg av kvaliteter og stort spekter av farger. Jeg finner mange gullkorn der.

Ellers har jeg utsalg i Ullevållsveien 37 i Oslo. Butikken heter designpikene. Hjertelig velkommen skal dere alle være.

En stor takk til SAAB Tekstil.
 

Designer Tine Solheim 

 

Jeg oppdaget Saab Tekstil like etter at de startet for omtrent 11 år siden, og har vært flittig kunde siden da. 

Etterhvert har de flyttet 2 ganger til større lokaler, de har nå opparbeidet et stort utvalg av lekre, eksotiske stoffer som jeg bruker til alt fra ballkjoler, brudekjoler, teaterkostymer og gallakjoler. 

I tillegg har de vært lydhøre med å skaffe et godt utvalg av fine  basiskvalitetsstoffer i naturmaterialer som ull og silke, stoffer som jeg savnet å få tak i etter at de store stoffbutikkene som Molstad og Larsen & Lütken la ned virksomheten. 

I dag finner man et bredt utvalg av det man måtte trenge til det meste av søm, i tillegg kan man fråtse i byens største utvalg av eksotiske bånd og annet tilbehør.

Så klør du i fingrene etter kreativt arbeid er dette godtebutikken for deg! 

 

  

 

 

 

 

Cårejånni

 

Saab er mitt førstevalg når det gjelder stoffer og sytilbehør…Jeg syr og designer både for scene og privat, og utvalget hos Saab er fantastisk. 

Her finner jeg det jeg trenger av delikate silkestoffer, fantastiske scenestoffer, foer og tilbehør.

Det har blitt mange turer innom Saab under de siste produksjonene jeg har jobbet med: "La Cage Aux Folles" DNS Bergen, ColorMagic, "Nattens Umusikalske Dronning" Chat Noir.

Og jeg ser fram i mot flere når jeg starter for fullt med "The Showgirls" som har premiere på Chat Noir 6 sept 2012

 "Det man ikke finner hos Saab, trenger man ikke…"2jinter

 

Helt siden vi startet for 4 år siden har vi kjøpt så å si alt stoffet vi har brukt hos Saab tekstil. Der har vi fått super servise og hjelpe. Om de ikke har hatt det stoffet vi ønsket har de bestilt det. De er behjelpelige med faglig råd om vi trenger det, og de er absolutt til å stole på. Vi bruker mest ull boucle, men også ulljersey. Kvalitet en helt topp og ulljerseyen kan til og med vaskes. Saab er den beste stoffbutikken i Oslo, med utvalg tilpasset norsk klima og smak.

Du kan finne oss på www.2jinter.com.